LLIBRE DE LES FLORS..

LLIBRE DE LES FLORS.. - NO ESPECIFICADO | Adahalicante.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
NO ESPECIFICADO
DIMENSIÓN
4,48 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
LLIBRE DE LES FLORS...pdf
ISBN
6167169821777

DESCRIPCIÓN

Catalán .

- El calze uneix els pètals amb la tija. - Els sèpals, són unes petites fulles verdes ... Encontrar el libro de Llibre De Les Flors.

En ple confinament a causa de la crisi de la Covid-19, arribem a la celebració del 175 aniversari del naixement de Jacint Verdaguer, una de les figures més emblemàtiques que ha aportat la cultura catalana. LES FLORS La flor: són els òrgans reproductors de les plantes, com veurem més endavant.A quasi totes les flors podem observar diverses parts: -Els pètals: tenen diferents formes i colors per cridar l'atenció als insectes.- La corol·la és el conjunt de pètals i protegeix l'interior de la flor. - El calze uneix els pètals amb la tija.

LIBROS RELACIONADOS