EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI.

EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI. - MAURIZIO DE GIOVANNI | Adahalicante.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
MAURIZIO DE GIOVANNI
DIMENSIÓN
7,54 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI..pdf
ISBN
4335694958951

DESCRIPCIÓN

Catalán. . La novel?la de la venjança.Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es morde gana i de fred, en Ricciardi ha d'entendre les raons iles mentides de tota una ciutat. Una ciutat que s'esténdavant seu «com un immens pessebre» i on cal parlar lallengua dels morts per descobrir les riqueses i lesmisèries de la vida.El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione,investiga el brutal assassinat d'un cap de la milíciafeixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs diesabans de Nadal.El talent narratiu que Maurizio de Giovanni haviamostrat als altres títols que ja hem publicat de lamateixa sèrie es fa ara més rotund encara en aquestvolum. I és que, a El Nadal del comissari Ricciardi, deGiovanni domina com mai l'equilibri entre intriga icomprensió del gènere humà.«Només cal deixar-se portar, hipnotitzats i plenamentseduïts per aquesta filigrana feta amb paraules,on l'escriptor abandona les persecucionsi la munició del thriller americà i optaper una investigació feta de murmuris.»Ramon Ventura, El PeriódicoSèrie del comissari Ricciardi1 - L'hivern del comissari Ricciardi2 - La primavera del comissari Ricciardi4 - La tardor del comissari Ricciardi5 - El Nadal del comissari Ricciardi

Maurizio de Giovanni viu i treballa a Nàpols. Feia d'empleat de banca quan, als 50 anys, es va apuntar a un curs de creació literària. Comprar el libro El Nadal del comissari Ricciardi (Comissari Ricciardi 5) (Ebook) de Maurizio De Giovanni, La Campana (EB9788496735941) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ... El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione, investiga el brutal assassinat d'un cap de la milícia feixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs dies abans de Nadal.

La novel·la de la venjança.. Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es mor de gana i de fred, en Ricciardi ha d ... En "La primavera del comisario Ricciardi" una anciana prestamista y echadora de cartas es asesinada.

LIBROS RELACIONADOS