DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA - VARIOS AUTORES | Adahalicante.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VARIOS AUTORES
DIMENSIÓN
5,19 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA.pdf
ISBN
3032317555888

DESCRIPCIÓN

Diagnosi estratègica de la província de Barcelona - Varios Autores,- ISBN:- 2006 - Encuadernación de tapa blanda - M16. Diputació Barcelona Una visió sobre els reptes de futur per a un territori divers. 223 pp. S. BARCELONA. R30263

Condiciones de uso: CC-BY: Más información de ... Pla Estratègic de Turisme de Barcelona 2020 Document de Diagnosi Estratègica 5 2. Generar debat públic i coneixement compartit sobre el turisme i els seus efectes a través de l'anàlisi de la situació actual i dels escenaris de futur previstos.

Fonts: Àmbit territorial: Catalunya (prov., comarques i municipis) Província Barcelona (comarques i municipis) Província Barcelona Temàtiques: ... Diagnosi Estratègica El document de Diagnosi Estratègica1 presentat al setembre de 2016 recull la proposta conceptual dels fonaments i criteris del pla, l'anàlisi de les tendències així com l'aprofundiment en temes concrets de la mà de relatories encarregades a experts en la matèria. Un procés que Al llarg d'aquests anys, són un total de 244 els municipis de la província de Barcelona .

LIBROS RELACIONADOS