EL GOS DE VIDRE

EL GOS DE VIDRE - FRANK BAUM | Adahalicante.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
FRANK BAUM
DIMENSIÓN
8,58 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL GOS DE VIDRE.pdf
ISBN
5971049220534

DESCRIPCIÓN

Un bruixot, que busca l’aïllament i la tranquil·litat, encarrega a un bufador de vidre un gos de vidre que mantingui allunyats els veïns. A canvi de la seva obra, li ofereix una gota “quetothocura” que acabarà amb qualsevol malaltia. Però l’humil bufador, tot i que pobre i lleig, és un home d’idees i decideix guardar la gota per a canviar la seva vida. Aclaparat per la possibilitat del luxe i la bellesa aquest personatge evolucionarà fins a acabar destruint la seva força i malgastar el seu talent, vençut per la cobdícia. Frank Baum (1856-1919) va arribar a la literatura en la maduresa després d’exercir les activitats més diverses: actor, comerciant, venedor de cristalleries, periodista... Tot i que el seu llibre més conegut és “El Màgic d’Oz”, per a ell era un conte més entre els publicats. Escriptor hàbil, pròdig d’humor i emocions, va buscar en la literatura infantil un espai per a transmetre la seva saviesa tranquil·la. Manejant lleument la fantasia, l’autor aconsegueix una narració de veracitat absoluta, i efectua un retrat interessant d’una societat carregada de prejudicis i convencionalismes, amb un text salpicat de comentaris savis i contrapunts còmics. Un relat arrencat de la substància de la vida, que provoca preguntes i ens parla, de manera subtil, de l’engany que comporta el culte a la riquesa. Un conte divertit, amb un llenguatge senzill i directe, personatges ben dibuixats i un fil argumental tens que atrapa el lector, com la mirada de l’enigmàtic gos de vidre. L’edició de OQO editora d’aquesta obra és la primera que es realitza per al mercat espanyol, des de que l’autor nord-americà la va publicar per primera vegada als Estats Units el 1901, dins l’obra “American fairy tales”. A les il·lustracions, el Pedro Millán aposta per una estètica on juga amb la imperfecció i el no acabat, amb imatges suggeridores que aporten frescor. Els personatges del conte es belluguen com als dibuixos animats, com al billar on les boles piquen les unes amb les altres i generen moviment. Usant textures i qualitats del collage fos en volums contrastats en espais clàssics, els personatges de l’obra es mouen com si es tractés d’una escenografia teatral. Text de L.Frank Baum, en versió catal

Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas ... El vidre és una barreja de diverses substàncies que s'obté per fusió a uns 1.500 ºC de sorra de sílice (*SiO2), carbonat de sodi (*Na2*CO3) i calcària (*CaCO3) en diferents proporcions, la que major s'utilitza és la de sorra de sílice. Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios.

1989. Lote 47934132 el gos de vidre (catalan) on Amazon.com.

LIBROS RELACIONADOS