EXPRESOS POLÍTICS. MEMÒRIA DEL AJUTS CONCEDITS PEL GOVERN CATALÀ,

EXPRESOS POLÍTICS. MEMÒRIA DEL AJUTS CONCEDITS PEL GOVERN CATALÀ, - MARÍA JESÚS BONO (DIR.) | Adahalicante.org Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia PDF, TXT, FB2. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia ePUB. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de Existencia MOBI. El libro fue escrito en 2020. Búsqueda de un libro de criaturas de un día. Los griegos y el misterio de la existencia en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
MARÍA JESÚS BONO (DIR.)
DIMENSIÓN
4,31 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EXPRESOS POLÍTICS. MEMÒRIA DEL AJUTS CONCEDITS PEL GOVERN CATALÀ,.pdf
ISBN
8925256024875

DESCRIPCIÓN

Expresos polítics. Memòria del ajuts concedits pel govern català, - María Jesús Bono (dir.),- ISBN:- 2009 - Encuadernación de tapa dura - A39883. Generalitat de Catalunya - 63pp Cartoné. NA

63 p Fantasmones rojos : la venjança falangista contra Catalunya. Barcelona : A Contra Vent, 2009.

Va ser fundada l'any 1975 per ajudar els presos polítics que sortien de les presons i col·laborar amb els moviments ciutadans ... Aquest balanç, que acaba de publicar-se en forma de llibre -Expresos polítics: memòria dels ajuts concedits pel govern català- reprodueix documentació d'arxiu diversa dipositada a la nostra biblioteca, com la coberta d'un llistat de presoners del camp de concentració de Lleida o fulls volants clandestins que secundaven la vaga dels tramvies del 1951 o que reivindicaven l ... DL núm. 79 - Proposició de llei de memòria democràtica de Catalunya Direcció d'Estudis Parlamentaris.

LIBROS RELACIONADOS