DONES EN LLUITA: EL VOT..

DONES EN LLUITA: EL VOT.. - VARIOS AUTORES | Adahalicante.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VARIOS AUTORES
DIMENSIÓN
12,83 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
DONES EN LLUITA: EL VOT...pdf
ISBN
4122799802919

DESCRIPCIÓN

Español .

El juliol del 1848 havia tingut lloc la convenció de Seneca Falls, a Nova York, que va acabar amb una declaració a favor dels drets de les dones. Una lluita de segles Fotografies fetes per Scotland Yard amb el primer teleobjectiu per identificar a les dones més actives del moviment feminista anglès Notes clandestines de les feministes angleses durant la vaga de fam 28. El vot de les dones: un dret conquerit Detenció d'una dirigent del moviment Després de la detenció, la presó. La lluita principal de les dones de final del segle XIX i principis del segle XX va ser la lluita pel vot.

D'orígens populars, la jove Clara Campoamor va haver d'incorporar-se a la vida laboral de forma prematura […] Una lluita de segles Les sufragistes constitueixen el primer grup legal 1903, el WSPU (L'Unió Política i Social de les Dones), amb E. Pankhrust i les seves filles Protestes, manifestacions, detencions, vagues de fam i presó des de l'inici de la lluita per la igualtat de drets d'homes i dones Evelyn Manesta i Lllian Forrester, al pati de la presó de Manchester, any 1913. El primer país en concedir el vot a les dones va ser Nova Zelanda, al 1893 | Llavors en vingueren d'altres, com Gran Bretanya, que va aprovar el projecte de llei el 28 de maig de 1917, avui fa 100 anys | Les dones espanyoles van haver d'esperar a la Segona República En el cas dels Països Catalans, la lluita i el reconeixement del dret a vot de la dona es va donar de manera diferent a banda i banda de l'Albera.

LIBROS RELACIONADOS