EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI.

EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI. - MAURIZIO DE GIOVANNI | Adahalicante.org Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia PDF, TXT, FB2. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia ePUB. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de Existencia MOBI. El libro fue escrito en 2020. Búsqueda de un libro de criaturas de un día. Los griegos y el misterio de la existencia en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
MAURIZIO DE GIOVANNI
DIMENSIÓN
8,95 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI..pdf
ISBN
2688776518344

DESCRIPCIÓN

Catalán. . La novel?la de la venjança.Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es morde gana i de fred, en Ricciardi ha d'entendre les raons iles mentides de tota una ciutat. Una ciutat que s'esténdavant seu «com un immens pessebre» i on cal parlar lallengua dels morts per descobrir les riqueses i lesmisèries de la vida.El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione,investiga el brutal assassinat d'un cap de la milíciafeixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs diesabans de Nadal.El talent narratiu que Maurizio de Giovanni haviamostrat als altres títols que ja hem publicat de lamateixa sèrie es fa ara més rotund encara en aquestvolum. I és que, a El Nadal del comissari Ricciardi, deGiovanni domina com mai l'equilibri entre intriga icomprensió del gènere humà.«Només cal deixar-se portar, hipnotitzats i plenamentseduïts per aquesta filigrana feta amb paraules,on l'escriptor abandona les persecucionsi la munició del thriller americà i optaper una investigació feta de murmuris.»Ramon Ventura, El PeriódicoSèrie del comissari Ricciardi1 - L'hivern del comissari Ricciardi2 - La primavera del comissari Ricciardi4 - La tardor del comissari Ricciardi5 - El Nadal del comissari Ricciardi

Mentre arriba Nadal, en un Nàpols on la gent es mor de gana i de fred, en Ricciardi ha d'entendre les raons i les mentides de tota una ciutat. El talent narratiu que Maurizio de Giovanni havia mostrat als anteriors títols de «Comissari Ricciardi» es fa ara més rotund encara en aquest volum. I és que, a El Nadal del comissari Ricciardi, domina com mai l'equilibri entre intriga i comprensió del gènere humà. NADAL DEL COMISSARI RICCIARDI, EL, DE GIOVANNI, MAURIZIO, 19,00€.

En 2005 participa en un concurso reservado a autores noveles de novela negra patrocinado por Porsche Italia, e idea un relato ambientado en el Nápoles de la década de 1930, titulado Los vivos y los muertos, teniendo como protagonista al comisario Ricciardi.El relato es la base de una novela editada por Graus Editore en 2006, titulada Le ... El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione, investiga el brutal assassinat d un cap de la milícia feixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs dies abans de Nadal. El talent narratiu que Maurizio de Giovanni havia mostrat als altres títols que ja hem publicat de la mateixa sèrie es fa ara més rotund encara en aquest volum. El comissari Ricciardi, ajudat pel sergent Maione, investiga el brutal assassinat d'un cap de la milícia feixista del port de Nàpols i de la seva dona, pocs dies abans de Nadal.

LIBROS RELACIONADOS