DONES EN TRANSICIÓ. DE LA RESISTÈNCIA POLÍTICA A LA LEGITIMITAT FEMINISTA: LES DONES EN LA BARCELONA DE LA TRANSICIÓ

DONES EN TRANSICIÓ. DE LA RESISTÈNCIA POLÍTICA A LA LEGITIMITAT FEMINISTA: LES DONES EN LA BARCELONA DE LA TRANSICIÓ - MARY NASH | Adahalicante.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
MARY NASH
DIMENSIÓN
5,72 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
DONES EN TRANSICIÓ. DE LA RESISTÈNCIA POLÍTICA A LA LEGITIMITAT FEMINISTA: LES DONES EN LA BARCELONA DE LA TRANSICIÓ.pdf
ISBN
8725581933632

DESCRIPCIÓN

Barcelona 2007. Ajuntament de Barcelona. Rústica. 258 pp. 28x22. Ilustrado. Texto en catalán.

Trabajadoras: un siglo de trabajo femenino en Cataluña [1900-2000]. Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2010.

1976-2016 es proposa obrir a l'espai públic un procés de reflexió col·lectiva que permeti recuperar, honorar i transmetre la memòria de les mobilit-zacions de les dones per millorar la vida als barris de la ciutat i per construir relacions socials més democràtiques i equitatives. Mary Josephine Nash Baldwin, coneguda per Mary Nash (Limerick, 1947), és una historiadora irlandesa, resident a Catalunya des de 1968. Formada a les universitats de Cork, Torí i Barcelona, el 1967 es llicencià a la Universitat Nacional d'Irlanda, i el 1975 obtingué la llicenciatura en filosofia i lletres a la Universitat de Barcelona, on es doctorà tres anys més tard en l'especialitat d ... Dones en Transició.

LIBROS RELACIONADOS