DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA - VARIOS AUTORES | Adahalicante.org Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia PDF, TXT, FB2. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia ePUB. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de Existencia MOBI. El libro fue escrito en 2020. Búsqueda de un libro de criaturas de un día. Los griegos y el misterio de la existencia en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VARIOS AUTORES
DIMENSIÓN
10,87 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
DIAGNOSI ESTRATÈGICA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA.pdf
ISBN
5547365655175

DESCRIPCIÓN

Diagnosi estratègica de la província de Barcelona - Varios Autores,- ISBN:- 2006 - Encuadernación de tapa blanda - M16. Diputació Barcelona Una visió sobre els reptes de futur per a un territori divers. 223 pp. S. BARCELONA. R30263

Altres mecanismes de coordinació amb espais de treball institucionals. Diagnosi estratègica de la província de Barcelona: una visió sobre els reptes de futur per a un territori divers. Col·lecció: Sí .

La difusió d'informació i la cre-ació de coneixement tenen per objectiu donar suport a la presa de decisions per p art dels governs locals. A més, han convertit la Diputació de Barcelona Diagnosi estratègica de la província de Barcelona Una visió sobre els reptes de futur per a un territori complex 1.

LIBROS RELACIONADOS