VISIONS DE LA SEU VELLA

VISIONS DE LA SEU VELLA - VIDAL VIDL-LLORENC MELGOSA | Adahalicante.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VIDAL VIDL-LLORENC MELGOSA
DIMENSIÓN
9,58 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
VISIONS DE LA SEU VELLA.pdf
ISBN
4894911929059

DESCRIPCIÓN

Visions de la Seu Vella - vidal vidl-llorenc melgosa,- ISBN:- 2003 - Encuadernación de tapa blanda - G19. de la Clamor - 154pp Ensayo artístico ilustrado escrito en catalán.BD

Invierno/Verano:-La venta de entradas y el acceso al *campanario finaliza media hora antes del horario de cierre del monumento. 'LA CARPETA' Pintures a l'oli de Josep Serra sobre diferents visions de la Seu Vella, a la Fecoll. L'exposició es podr`veure fins el 31 de març.

973 233 621 - [email protected] Horari d'atenció: Matí: dilluns de 10,30 a 14,30 ... La Seu Vella està formada per un conjunt d'edificacions situades estratègicament al Turó de Lleida, que domina la ciutat i tota la plana dels voltants.Es tracta d'una de les catedrals més importants de Catalunya, que destaca especialment per la seva obra escultòrica i pel claustre, un dels més grans i espectaculars d'Europa.. Com és habitual en aquest tipus d'obres, la Seu Vella ... Butlletíde l'AssociacióAmics de la Seu Vella de Lleida Núm.

LIBROS RELACIONADOS