PORTA D'AGUA DEU VISIONS DEL PORT DE BARCELONA

PORTA D'AGUA DEU VISIONS DEL PORT DE BARCELONA - VVAA | Adahalicante.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en adahalicante.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VVAA
DIMENSIÓN
5,29 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
PORTA D'AGUA DEU VISIONS DEL PORT DE BARCELONA.pdf
ISBN
8649382237775

DESCRIPCIÓN

Porta D'Agua deu visions del Port de Barcelona - VVAA,- ISBN: 8477820791 - 1989 - Encuadernación de tapa dura - M607. Lunwerg - 182pp Imágenes en blanco y negro. Contenido en un estuche. CA

Segons l'etnòleg Joan Amades, el carrer es va erigir sobre un camí que vorejava la Barcelona primitiva al torn del mont Tàber.Els ciutadans respectaren aquestes vies tradicionals a mesura que s'anaren assentant fora el clos romà. El nom del carrer ve donat pel portal medieval Portal de la Ferrissa que hi havia al cap del carrer i el qual era una de les vuit entrades de la segona ... La Porta d'Europa (o Pont Porta d'Europa) és un pont basculant (també anomenat pont llevadís o mòbil) que forma part de les infraestructures i instal·lacions del Port de Barcelona.

A tan solo 15 minutos de Valencia encontrareis el complejo hostelero Porta de l´Aigua,situado en el municipio de Llíria. Ideal para cualquier celebración matrimonial.

LIBROS RELACIONADOS